Herroepingsrecht

 

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

In geval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale modelformulier via dit retourformulier Mocht u geen PDF programma hebben dan kunt u dit hierdownloaden.

Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging van sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na toesturen van het modelformulier dient u de producten terug te sturen.

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. Voor incomplete of beschadigde producten zal er een waardevermindering plaatsvinden.


Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. 


Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Systemen en NUC-PC's (samengesteld in de configurator) waarop een besturingssysteem zoals Windows of software op is geïnstalleerd.
• Voor producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals zoals in-ear-headsets en oordopjes
• CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software waarvan de verzegeling verbroken is.
• Licenties
• Geopende verbruiksartikelen zoals o.a. inkt en toners.
• Cadeaubonnen, vouchers of waardecheques.
• Reparaties.
• Artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn.
• Artikelen die speciaal besteld zijn kunnen niet retourgenomen worden, tenzij er sprake is van een consumenten aankoop op afstand.