Over ons

 

Algemene informatie SchermExpress.nl

SchermExpress.nl is onderdeel van HCAgroep, de overkoepelende naam voor de twee bedrijven HCA Computers en HCA Automatisering. HCA Computers was jarenlang de grootste computerwinkel van de Drechtsteden totdat in 2015 besloten is te specialiseren in E-commerce en business to business hardware verkoop. Vanaf dat moment is HCA Computers succesvol actief met meerdere webshops waarin het doel is leidend te zijn in Nederland in het betreffende segment.

 

HCAgroep

 


De onderdelen van de HCAgroep bestaan inmiddels al ruim 25 jaar en hebben zich naast E-commerce activiteiten gespecialiseerd in netwerkbeheer en cybersecurity. HCA Automatisering is als security-specialist actief in de regio Drechtsteden maar ook ver daarbuiten. Inmiddels beheert HCA Automatisering via managed service-oplossingen diverse netwerken wereldwijd.
Hoewel het specialisme managed services en cybersecurity betreft is het uitgangspunt nog steeds een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan te kunnen bieden. Dit betekent in de praktijk dat klanten zo breed mogelijk worden ondersteund ontzorgd.
Langetermijnrelaties met de klant en een persoonlijke en gedegen ondersteuning staan centraal in de dagelijkse werkzaamheden binnen HCA groep.


Diensten

De HCAgroep levert een breed scala aan diensten zoals netwerkbeheer, begeleiding en advies voor ISO en cybersecurity vraagstukken maar ook het invullen van ICT of cybersecurity management vraagstukken in de vorm van een virtuele cybersecurity- of ICT-manager. Hiernaast bieden we een breed scala aan aanvullende diensten zoals in-huse datavernietiging, cloud back-ups, recovery hulp en meer. Naast de diensten leveren we nog steeds bijna alle mogelijke hardware.
We zijn actief partner van alle grote software- en hardwareleveranciers als Microsoft, VMware, Veeam, HP, Dell, Lenovo en vele andere merken. Niet zelden leveren we kennis en ondersteuning in samenwerking met deze partners om in samenwerking met de klant ligt en zo goed mogelijke oplossing neer te leggen.
Maar het belangrijkste is dat wij een hecht en bevlogen team zijn. Een aantal van onze medewerkers is al vanaf de begintijd aan boord en in die tijd uitgegroeid tot specialist. We doen graag een stap extra en worden graag uitgedaagd een oplossing te bedenken waar deze niet voor de hand ligt. Kortom, zijn we ook jouw partner?

Voor meer informatie over onze zakelijke dienstverlening klik op de link.